RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

30 December, 2010

Home » , , , , » AFF Suzuki Cup 2010 | Tahniah Malaysia! We Proud of You!

AFF Suzuki Cup 2010 | Tahniah Malaysia! We Proud of You!

Assalamualaikum semua,

malaysia juaraWinner of Suzuki Cup 2010

Tahniah, Tahniah, Tahniah buat pasukan bola sepak negara kita Malaysia yang telah bertungkus lumus berjuang demi memastikan Piala Suzuki kembali ke bumi bertuah, Malaysia. Alhamdulillah…

Selama hampir 14 tahun kita berusaha barulah kita dapat mengecapi impian untuk bergelar JUARA bagi Piala Suzuki ini. Nampaknya usaha dan percaturan K.Rajagobal bersama anak-anak buahnya akhirnya berhasil. Terima kasih Rajagobal. ;)

Tahniah juga buat kamu Indonesia kerana telah memberikan cabaran yang kuat kepada pasukan kami. Di Bukit Jalil mungkin timnas kamu longlai disebabkan penyokong kami tetapi di Stadium Bung Karno, kamu bermain dengan begitu semangat. Tahniah. ;)

Permainan yang kamu pamerkan sungguh baik dan bagus sekali. Tapi mungkin kali ini, nasib tidak menyebelahi kamu. Ayuh, kita akhiri kejohanan Suzuki Cup ini dengan penuh keharmonian dan dengan penuh semangat kesukanan. Ayuh…

Lihatlah wajah2 di bawah ini, begini yang kita mahukan sebenarnya…

 

SEMANGAT SERUMPUN

 

peace 2We are SERUMPUN.. ;)

peace 3  We are together… ;)

peace 4Peace..No War.. ;)

peace 5Nothing to afraid here… ;)

peace 7Indonesia & Malaysia always be good… ;)

peace 8We are friends… ;)

peaceStay together..dont hear anything not good… ;) 

 

Salam Ukhwah,



16 comments:

Afiq Bukhari said...

kan bagus camni, xpayah nk gaduh2, hentam sana sini..
kalau mlysia atau indonesia yg menang, 2-2 akan naikkan nama negara di sekitar asia tenggara :)

Alexandriana Alia said...

skuad Malaysia membanggakan!.. we love you

zaihan said...

hubungan my-indon ibarat garisan selari tetapi tiada titik pertemuan..dgn provokasi yg sekian banyak; diharapkan kedua negara yg mempunyai majoriti islam ini akan kembali jernih..Is interesting to know,what is the another story (accept ganyang malaysia)_make this relationship broken? Hidden agenda?

sale_ehs gerrard said...

smangat mcm nilah yg kt nak.. dah nama sukan tu untuk mengeratkan psahabatan.. bkn nak mnmbah musuh.. profesional ler skit.

iqbalhakimi said...

tahniah malaysia!!!

Skype Crew said...

@afiq

btl tu fiq..rsenye meb dorang dah ditertanamkan sifat bencikan M'sia kot..

Skype Crew said...

@alexandria

mmg mbanggakan giler r. hrp2 dpt banggakan kta lg slps nie.

Skype Crew said...

@zaihan

AGENDA?? slh 1 perkara yg ptt kita dan dia (Indonesia) fikirkan..

Skype Crew said...

@gerrard

btl tu gerrard..ats padang spttnya hbs ats padang jela..

Skype Crew said...

@iqbal

Tahniah2..semoga lbh cmerlang.. ;)

bro.zabar said...

bukanla maksud sy betul2 ad hidden agenda(teori konspirasi) ke ap antara indon-my..cuba bimbangkan kalo2 ad pihak yg cuba ambil kesempatan..

Skype Crew said...

@bro zabar

kawe igt ko sapola bro zabar nie..haha..rpe2nye demo han..

rsenye dah ade pihak yg ambk kesmpatan kot.. ;)

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

Blogger Mania said...

terima kasih atas informasi tentang bola sepak ini =)

Anonymous said...

Dzieki za ciekawy blog

Skype Crew said...

@anony @blogger mania

sama-sama2... ;)

Related Posts with Thumbnails