RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

12 December, 2010

Home » » BLOG SURVEY| Loading Page

BLOG SURVEY| Loading Page

Ini adalah sticky post TAPI BUKAN contest!!! Ahaakss.. =)

Ok, sebelum korang baca entri2 terbaru Skype kat bawah tu, Skype nak mintak tolong korang sat. Ade reader komplen yang Blog SC nie berat, so nak mintak tolong korang jawab survey kat nie sat.
  
:: SURVEY ::
  
1 - Adakah blog Skype berat untuk diloading/dibuka?
  
2 - Korang guna perkhidmatan internet ape?
a)Streamyx     b)Maxis Broadband     c)Celcom Broadband     d)DiGi Broadband
   
3 - Oh yer, kalau  korang ada ape2 cadangan untuk baiki blog Skype jangan malu2 untuk gtau..Jangan risau, Skype tak kecik hati mahupun marah. Lagipun Skype nie masih lagi merangkak. Banyak lagi perlukan tunjur ajar.


Terima Kasih Atas Kesudian Korang Untuk Jawab Survey nie… =)


16 comments:

Azman Roslan said...

ambil masa gak untuk loading, macam berat sikit la..

aku guna streamyx..

Fariq said...

stkt ni okay lagi la nak load page ni,,

kwn pakai celcom bb

Ain Zulaikha said...

1 ; berat sikit je.. tapi okey..

2 ; a

3 ; setakat ni tak de pape.. hehehe

happy blogging :)

misz myza said...

1. kalau guna wifi kat umah, ok je kot.. x berat sgt.. tp xtau la kalau guna wifi kat u...

2. kat umah guna P1, kat u, guna jaring..

hhhehehehehehehe...

Shahrin Oppa said...

1. Blog Skype tak berat bagi Oppa

2. Oppa guna streamyx je :)

3. Blog Skype x ada ape2 x memuaskan ati Oppa lagi :)

Rozuan Ismail said...

saya guna WiFi jaring je..hehe..

zacky ~786~ said...

ok jerr skype..
guna WIFI.. haha

Yiedpozi said...

Berat gak.... Yied guna WIFI..

eiela said...

berat jugak, saya guna maxis berukband nih.

hanaahmad said...

ok je. aku pkai maxis berukband. hihi

Finaz Jaafar said...

1. tak la berat pown..bese jeh..

2.a (kat opis)heheheh

3.nanti akan diberikan cadangan tu kendian sebab tak habis explore lagi blog kamoo..hihi..;)

Atika Natasha said...

jap je l0ading,same mcm bel0g yg lain..taktau la mgkin sbb br0adband ika baru bayaq k0t..hehe..pape p0n ika mg suka bl0g yg ringan yg takde bnda2 bpusing2 bjalan2 melata2 kat bwah,tepi,ujung,kiri kanan bel0g..hehe..ika guna mxs br0adbnd!yg rm48 tuh,leceh takleh d0wnl0ad byk..hehe

Skype Crew said...

trimas smua coz sudi bg jwpn utk survey nie..erm, rmi yg kata ok nie. nmpknya xjd nk tkr themes nie tp tgkla cane nti... ;)

papepun thanx to all again..
jasa korang akn kukenang...ahakss..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

1) x berat la...

2) kamu dOk mana? kalau area bando..ok je mana² pun. tapi kalau dok kampung..bek guna Streamyx je. lagi puas hati.

3) kina tgk x ada kecacatan pun kat blOg kamu. kina puas hati.... huhuhuhu.

pepun good luck berblogging!janji hati mau ikhlas yew dik...

Skype Crew said...

@kinokoyu

thanx kinakoyu cz sudi jwb diz survey. ;) skype mmg pki streamyx..

skype cuma nk tahu org2 yg pki broadband dpt msk blog skype dgn cpt ke tdk..huhu...

shafinaz (: said...

saya guna streamyx !

Related Posts with Thumbnails