RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

08 December, 2010

Home » , , » Gathering Blogger Futsal

Gathering Blogger Futsal

Assalamualaikum semua,

Hari tu Skype ada gtau kat sini yang Skype join blogger-blogger berfutsal di Frenzy Futsal, Shah Alam. Gathering nie just aktiviti biasa untuk mengeluarkan peluh di samping untuk berkenalan dengan blogger-blogger yang lain. Sebenarnya, Skype nak updates hari tu lagi tapi belum dapat gambar daripada kamera kawan Skype dan gambar daripada kamera blogger yang len...

Kat bawah nie adalah senarai nama blogger2 yang datang pada malam tu yang dicuri daripada Joe.

Senarai Nama

Kalau korang tengok yang bukan blogger pun datang memeriahkan blogger futsal nie dan dorang yang takde blog tu sebenarnya adalah kawan Skype..huhu. Hari tu Joe ada cakap yang bukan blogger pun boleh datang so Skype ajakla kawan Skype sorang teman pergi sana tapi alih2 ramai plak yang nak join. Buat pengetahuan korang, 2 orang daripada kawan Skype tu ada blog tapi  dah lama giler tak updates. Tu yang dorang tak letak kat dalam senarai kat atas tu. Dorang malu-malu kucing..haha…

Skype sebenarnya kerja kat Kuantan atau lebih tepat lagi adalah di Cherating. Bukan sebagai pelayan bar Club Med mahupun penari tiang di sana tetapi hanyalah sebagai nelayan yang mencari rezeki yang halal. Dari Cherating ke Kuala Lumpur hanya sekadar untuk bermain futsal? Dah giler ke? Sampaikan kawan-kawan Skype pun cakap Skype gila datang jauh2 semata-mata nak men fustal…hahaha…

Sebenarnya jauh di hati Skype, niat utama menjoinkan diri dengan futsal nie adalah untuk berkenalan dengan blogger2 yang lain. Dah banyak gathering yang dibuat sebelum ini namun semua tu Skype tak dapat join disebabkan oleh kekangkang kekangan masa. Tetapi kali nie, Alhamdulillah Skype dapat join disebabkan beberapa faktor tambahan lain seperti Skype free pada tarikh tue, sumber kewangan masih lagi kuat walaupun awal bulan..ekeke.., minat terhadap sukan futsal dan ingin berjumpa kawan-kawan Skype yang lain.

Jom layan gambar2 kitorang berfutsal dulu.

BF8Gambar dicurik di blog Tuan Din & diwatemarkkan ke atas beliau.

BF1Game bermula…

BF2Main jangan tak main…

BF3Sepak jangan tak sepak…

BF4Jijan hanya memerhatikan bola nampaknya…Aik? Mane Ben?

BF5Dah gol ke belum nie?

BF7Menggelecek nampaknya disitu…

BF10Setelah penat bermain…sambil si budak sakit sempat mem‘peace’kan diri…

BF9Selesai sudah…  

Game sebenarnya stat pukul11 malam tapi kul10 Skype and kawan dah terpacak kat situ. Sebenarnya Skype tersalah faham perbualan dengan Joe tempoh hari, ingatkan kul11 main lepas tu kul10 nak berkenal-kenalan dulu tapi rupanya kul12 baru stat game. Hahaha..2jam tunggu seh..sampaikan kawan-kawan Skype pun merengek sebab dorang lapar. Tu yang beli roti sampai satu plastik besar tu. Hahaha..sori2.

Apepun, Skype enjoy gathering ni and puas hati dapat berkenalan dengan blogger2 yang lain walaupun tak semua. Setakat yang Skype dapat berkenalan dan sempat cam muka2 dorang adalah:

Ben AshaariJoeAzizan KadirZack EntryIchigo MiroSickChildTuan Din

So, kepada blogger2 yang join futsal malam tu and kita belum sempat bersapa secara rapat, korang tinggalla link korang kat bawah nie k.

 

Salam Ukhwah,



18 comments:

- zuriey - said...

nampak cam best..tapi ramai laki je..segan nak join

GreenAppleKu said...

Bestnya dpt berjumpa dengan blogger otai..

akmalhilmi said...

aku tak da pun
xaci nieh
hahahaa

akmalhilmi said...

@GreenAppleKU and @-zuriey
ala
dtg jela
share ilmu kot
:)
boleh kenal2
hhehe

Skype Crew said...

@zuriey

gathering nie just simple2 jer nuriey, tu yg sorang je pompuan melayu terakhir yg join..ahaks..

dtg je nuriey len kali..skype ni pun 1st jmp dorang. tu pun xbckp sgt pun sbb malu.

tp ble kita da join skali, lps nie InsyaAllah dah xrasa segan dah..

lps nie join k nuriey... ;)

Skype Crew said...

@GreenAppleku

Memang best cik GA..rugi xjoin..huhu..nti ada gathering lps nie cik GA joinla..blh jmp ben yg gantang tue...

Skype Crew said...

@akmal seksi..haha

bkn ko ke yg kt gmbr 1st tu?
yg pki baju biru..

EiNS said...

Beberapa orang kat situ memang aku da kenal n penah jumpa;

budaksakit, fazreen, khairilafzal, azizan kadir, joegrimjow etc

bkan mu dok kuantan? gano mari alah ko shah alam

Faizal@PeJAY said...

ko yg mana ek..aduh takde kasut takleh main lak..gmbar muka aku cerah gile..
http://faizalpejay.blogspot.com

Skype Crew said...

ak sorang pun xknl lg sek2 dio mad. ni baru nk knl..

yap, ak dok ktn..sajo2 jah g s.alam nyoh..sdg molek time tu ak cuti p2 bt men futsal plok tu. jd ak g la. buleh jgk jupo sain2 ak hok lain kl tue..

klu mu trun s.alam hr tu blh doh kito jupo. almo doh ak xjmp mu..

Skype Crew said...

@faizal

ak yg pki baju oren/belanda mlm tu. igtx?

ko yg pki topi tu kn? cane lak kasut leh xde?rugila xmen mlm tu.

Solihin Zubir said...

perghhh... besh! bila geng utara nk wat cmni gak? huhu..

Nafisa81 said...

perghh...semangat tak hengat bro...!

Skype Crew said...

@solihin

ak dgr geng utara nk bt gathering. suhla dorang bt futsal skali bro..

Skype Crew said...

@nafisa81

huhu..kena de smangat, klux x, mmg xdpt pg..hehe.. ;)

Enna Banana said...

best! bila agaknya pompuan nak buat camnih :P

Skype Crew said...

bila2 jer..nti enna pakat2 ngn geng2 pompuan...

Anonymous said...

30 minute backlinks seo test backlink service 10000 backlinks

Related Posts with Thumbnails