RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

16 December, 2010

Home » , , » SKYPE CREW™ Berwajah Baru

SKYPE CREW™ Berwajah Baru

Assalamualaikum semua,

SC New HeaderSKYPE CREW™

Alhamdulillah, setelah berhempas pulas selama 3 jam untuk edit, setting dan sebagainya..akhirnya Skype berjaya memberi sedikit nafas baru kepada blog Skype Crew™. Bukan ape, saje nak tukar background dan beberapa function lain yang ada kat blog nie.

Dah lama rasanya tak tukar, so..semalam Skype ada masa sket jadi terjadilah kerja2 ‘mengecat rumah’. Antara beberapa perubahan yang berlaki adalah header, background music (opss, i’m not hve music), sedikit font dan loading page.

Sebelum ni blog Skype takde header so kali nie Skype nak letak header plak. Sype buat simple2 jer, malas nak buat yang heavy. Kang buat yang lambat plak korang nak loading blog Skype nie. Background tu Skype buat random, so bila korang masuk blog Skype maybe bukan gambar di atas yang akan keluar. Jadi, kalau nak tengok background2 lain, korang refreshla blog Skype nie k.

Klah, nak tido dah nie..sok Skype kerja petang plak. Adiosa!!!

 

Salam Ukhwah,



19 comments:

Enna Banana said...

barulah kemas >.<

Fariq said...

wow.. bertambah berseri skype nye blog ni,,
thniah... blog dh cantik pasni bley pakai domain lak..

sfatimahzj said...

selamat pagi 10 Muharram..huhu
mantaplah dapat edit sendri..kalau saya, harap yang ada kat internet jelah..huhu

sfatimahzj said...

dah refresh...dapat lihat dua background yang berbeza..
menarik...:)
suka yang hitam belakangnya

myranaqi said...

wah bertmbh2 hencem ar blog skype lps ni..hihih..cntik ar..keep it up

kata kila said...

cantikk background hitam ni lagi;P

hai you

kata kila said...

cantikk background hitam ni lagi;P

hai you

kata kila said...

cantikk background hitam ni lagi;P

hai you

Amy Syaquena said...

As'salam...

shantik kemas je...

Skype Crew said...

@enna

sblm nie xkemas ek? huhu

Skype Crew said...

@fariq

skype igt pun nk tkr domain gk tp biarla dulu. lgpn bila2 mse je skype blh dptkan domain tu. kwn skype ade jual domain.. ;)

Skype Crew said...

@sfatimahzj

xmantap sgt pun fatimah, biasa je. org lain lg mantap. skype bt simple2 je. suka yg itam ek?

blog fatimah pun cantik gk. skype suka sbb simple jer..senang org nk baca p2 header plak cntik.. ;)

Skype Crew said...

@myranaqi

blog skype yg encem ke tuan dia yg encem..hahaha..

lama xdgr citer mira...chatx?

Skype Crew said...

@kila

kila pun suka yg hitam ek?lorr..sbb tu pun kila suka b/ground yg hitam, blog kila pun b/ground hitam..huhu..

cantikla blog kila..simple..nk curik b/ground kila la...hehe

Skype Crew said...

@amy

wkmslm..
thanx amy.. ;) lame xjenguk blog amy...

~nadyahoney~ said...

nice..new look..

Skype Crew said...

@nadya

thanx nadya.. ;)

Puteri Iqa Izyan said...

wah3..
kemas je nmpk skang nih..
:))

Skype Crew said...

@iqa

thanx iqa... ;) blog ika pun ape krgnye..

Related Posts with Thumbnails