RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

04 December, 2010

Home » » Off To Blogger Futsal

Off To Blogger Futsal

Assalamualaikum semua,

[Just Short Entri]

Skang nie Skype kat KL untuk join blogger futsal yang akan diadakan pada hari nie 4 November 2010 jam 10 malam. Punyalah giler Skype buat decission last2 minit nak join gathering nie and then pukul 2.40 pagi tadi Skype bertolak dari Kuantan dan sampai kat KL pukul 5 pagi tadi.

So, kepada yang rasa berkesempatan untuk join blogger futsal this night bolehlah hadirkan diri korang malam nie kat Frenzy Futsal Shah Alam.



Antara blogger2 hot yang akan hadir adalah:


Jom Berfutsal!!!

6 comments:

Ichigo Miro said...

jumpa anda di sana..hihihi

Solihin Zubir said...

perghh! besh!
nasib baik la aku kat kedah..
kalo tak, wajib turun.. huhu..

Skype Crew said...

@ichigo miro

dh jmp pn miro..papepun mmg best jmp korang smua smlm.

Skype Crew said...

@solihin

xpe..nti len kali blh join lg. tp ak kt kuantan nie ilek2 je trun kl..huhu..

BEN ASHAARI said...

yang baju jepun tu.. hehe..

Skype Crew said...

baju jepun? ben pki baju jepun ke smlm?

Related Posts with Thumbnails