RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

13 November, 2010

Home » , , » [Video] Bayi Ninja vs Baby Lembu Ketawa

[Video] Bayi Ninja vs Baby Lembu Ketawa

Assalamualaikum  semua,

wake up

Selamat pagi tengahari kepada yang baru bangun pagi, wah2..bangun2 terus mengadap komputer ek. tak sopan betulla korang nie..pergi gosok gigi dulu, zohor pun dah masuk nie..solat zohor skali. Ape..mimpi semalam? Aduyai…tahu2 jer mimpi tu kan, asal malam minggu datang mimpi, asal malam minggu datang mimpi. Dah2..pergi mandi wajib dulu, pastu baru mengadap komputer ok.

Ok, en3 kali nie sebenarnya sebagai selingan jer sebab pagi tadi sepatutnya Skype tidur tapi tak mengantuk pulak. So, tadi Skype layanlah Man, Woman, Wild kat youtube. Layan punya layan dah pukul 1 tengahari dah. Otak dah penat dah nie…jap lagi lepas solat Zohor, Skype nak tidur jap pastu kul3 nanti kena bangun balik pergi kerja. Adess…

So, sebelum tu Skype nak share dengan korang semua video bayi-bayi yang cute-mute. Satu video bayi yang menunjukkan aksi ninjanya( bila ntah budak nie blajar ilmu kekaratean nie, heran Skype) dan satu lagi video budak cute yang memakai suite lembu mengetawakan diri dorang. Memang lucu & kelakor. Jangan tension2...& Selamat Beramal.

Bayi Ninja

Ade sape2 yang brani nak lawan dengan budak nie tak? Hahaha…

 

Bayi Lembu Ketawa

Cute gak baju baby ni kan..Nanti nak belikan untuk anakla lepas nie… ;)

 

Adiosa!



7 comments:

Afiq Bukhari said...

haha comel giler2 baby2 tuh. Ingat Senang Nak Jadi Pilot Jet Pejuang? - Perihal G-Force

King Of Single said...

bhahah!


dlu da tgk ni..tp tgk ag pon xbsan..
sumpah lawak ;p

Skype Crew said...

@afiq

comel cam afiqla..huhu..

Skype Crew said...

@KOS

mmg xbosan pn klu tgk bebudak kecik nie bt lawak KOS..huhu..

siap berkarate lagi..hehe

Rozuan Ismail said...

jangan baby tu jadi macam lemb dah la ye..apa kata beli baju baby cm hamster..kan cute tuh..

Skype Crew said...

baju hamster ek..ok gak tu. hahaha..

Stan said...

Программа для записи Skype звонков: Skype Call Recorder

Related Posts with Thumbnails