RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

26 November, 2010

Home » , » Siapa Ada Akaun Twitter?

Siapa Ada Akaun Twitter?

Assalamualaikum semua,

twitter_logo

Amacam korang hari nie? Sihat tak? Kalau tak sihat pi jumpa doc k. Ahaks…Ok, hari nie, Skype takde idea nak updates blog so Skype ingat nak add twitter korang. Sepertimana yang korang tahu, Twitter memang membantu kita sebagai bloggers meningkatkan traffic blog kita.

Twitter nie kira sebagai medium kita untuk iklankan blog kita. Selain tue, kawan-kawan Skype yang takde blog pun dipersilakan share juga twitter korang. Nanti senang aku nak contact korang. So, ape lagi share la twitter korang kat bawah tu. Nanti Skype follow korang k. And jangan lupa follow Skype skali.. ;)

 

twitter-follow-achiever

skypecrews



8 comments:

Fariq said...

http://www.twitter.com/fariqscorpio

jgn lupe follow,, t ceq follow balik,,

Noor Faezah Mazli said...

bokshi810 followed u at twitter...

Skype Crew said...

@fariq

skype da flw..
tq fariq.. ;)

Skype Crew said...

@faezah..

thanks faezah..
skype da flw faezah.. ;)

Hanim Mahali said...

dah follow skype kat twitter... dun forget follow me too ... HanimMahali

Skype Crew said...

thanks hanim..

skype pn da flw hanim.. ;)

Nyssa said...

jgn lupa follow sye erk
@NyssaSyarifah

Jimie SC said...

ok..saya dah follow nyssa.. ;)

Related Posts with Thumbnails