RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

10 November, 2010

Home » » 5 Website Ping Yang Patut Bloggers Tahu

5 Website Ping Yang Patut Bloggers Tahu

Assalamualaikum semua,

Setiap kali korang semua updates blog mesti korang akan ping blog korangkan? Ada yang ping kat facebook, kat gengblogger dan sebagainya. Tapi ada jugak sesetengah bloggers nie lepas updates blog malas nak ping kat mana-mana website ping sebab tak tahu mana yang betul-betul terbaik.

So, kali nie Skype nak share dengan korang 5 Website Ping Yang Terbaik yang patut korang tahu & ping blog korang. Untuk ape? Korang sendiri dah tahu jawapannya. Skype malas nak cakap..Huhuhu..

 

1

Ping-O-Matic!
http://pingomatic.com

2

PingMyBlog
http://pingmyblog.com

3

MyPageRank
http://www.mypagerank.net/service_pingservice_index

4

Pingler.com
http://www.pingler.com

5

Feed Ping
http://feedping.com

 

Skype harap ini dapat membantu bloggers2 baru macam Skype & yang lain.

 

Salam Ukhwah,



13 comments:

Enna Banana said...

hey thanks for the info beb! :D

Si Luncai said...
This comment has been removed by the author.
Skype Crew said...

sama enna... ;)

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

bagus infonya~~

tnks sharing

pN.rOs said...

mekasih kongsi info... tumpang ping hehe

Skype Crew said...

@Lagenda Budak Nakal

sama2 LBN ;)

Skype Crew said...

@Pn Ros

Sama2..silakan.. ;)

Si Luncai said...

tambah lg : autopinger

http://autopinger.com

Skype Crew said...

thanx sham sudi tambah..so, ape lg korang..pndi2la tmbh k.. ;)

Solihin Zubir said...

nice info skype! thanx! :D

Skype Crew said...

sama2..klu solihin ade nk tmbh silakan.. ;)

Anonymous said...

Аз бях за цел да пост за нещо подобно на уеб страницата си и ти ми даде една идея. Наздраве.

Skype Crew said...

Надявам се, че е полезно за вас и други хора

Related Posts with Thumbnails