RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

27 November, 2010

Home » , » Skype Disabotaj Oleh Nuffnang

Skype Disabotaj Oleh Nuffnang

Assalamualaikum semua,

nuffnang_logo_dragonball

Skang nie dah pukul 5 pagi, nak tido kang Subuh dah nak masuk. So, Skype pun bukakla internet, layan apa-apa yang patut. Lepas tu tetiba jer teringat nak bukak email yang dah 2,3 hari tak bukak. Bila bukak tu cam biasala, ada notification fb, twitter and etc. Bila Skype belek2 lagi Skype tengok ada email daripada Nuff seperti kat bawah.

Dear Nuffnanger,

Due to a system error, your global CPC earnings for the week of 14th-20th November were duplicated when the earnings were credited yesterday (25th November). You are receiving this email because your account was affected.

We have made the necessary adjustments to our system and you may find that your displayed earnings will be slightly different from the 25th of November due to this.

We apologize for this error and any inconvenience caused to you. Thank you for bearing with us.

Kalau Skype dapat email daripada Nuff nie, kebiasaannya pasal community punya update tapi hari nie tajuk dia len sket..”Duplicate Earnings Issue”. Skali dengar macam dorang duplicate Skype punya earnings tapi rupa2nya sistem dorang ade masalah sket pasal earnings nie dan akaun Skype terlibat. Dorang cakap kalau Skype ada nampak apa-apa perubahan dekat earnings tu, maknanya sistem ader masalah la tu. So, dorang emailla kita awal2 supaya kita tak terkejut monyet dengan error tu.

Skype ingatkan dorang nak cakap yang Skype main kelik2 ads…Huhu, mujur bukan pasal tu. Kalau dorang cakap Skype main kelik2 ads, Skype saman dorang..Haha..(just kidding k). Kalau pasal main kelik2 nie, Skype mintak maafla..Skype tak buat benda2 camtu. I’m not kids that play like that.

Sebenarnya Skype tak kisah sangat pasal earnings nie sebab niat Skype berblog adalah untuk kebebasan diri dan meluahkan apa yang tersirat di hati Skype. This is all about FREEDOM. But, if they want to give us money, we just take with open hand.

Ape-ape pun, thanks 4 Nuffnang bcoz give me money. I appreciate that.

Thank you.

 

Salam Ukhwah,



10 comments:

N@SIQUE said...

nuffnang nak bergurau senda ker~~hehehe,,

syok kan dapat duit~~~best!!!!

Fariq said...

aku pon kne cm2 gak,,
hilg 25 sen,, adeh,,
rugi2,,

Afiq Bukhari said...

aku pun dapat gak mail tu hehe

Terbaru dari AfiqBukhari.com - 18sx Dan Lelaki Terbalik

Skype Crew said...

@nasique

yer kot..suka btlla nuff nk bgrau senda..huhu

Skype Crew said...

@fariq

25sen kena?huhu..
xpe2..nti adela rzki fariq

Skype Crew said...

@afiq

samala kita..huhuhu..

SyerAgh said...

aku pun kena.. entah btul ke x nuffnang tu.. sje trick ke x xtau r tu

Skype Crew said...

trick cane tu syeragh?

Rose said...

kite pun kene... 3ringgit je.. hahaa

Skype Crew said...

@rose

3ringgit? bia betul rose?

Related Posts with Thumbnails