RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

12 November, 2010

Home » » R3 Department

R3 Department

Assalamualaikum semua,

Kali nie Skype nak kongsikan dengan korang semua gambar-gambar kereta. Gambar nie di ‘snap’ oleh kawan Skype masa dia pergi ke R3 Department kat Shah Alam, bulan 6 baru-baru nie. Skype letak kat sini sebab Skype minat dengan modifikasi kereta. So, korang minat dengan kereta2 ni layan jela ek…

Lotus @ R3 Department

Lotus Exige Yellow

Lotus Exige 2

Lotus Exige Red

Lotu Exige

Lotus Esprit (Front)

 

Satrio Neo R3 Lotus Racing

Satria1

Satria2

Satria4

Satria5

Satria6

Satria7

Satria9

Satria11

Satria10

Satria12

Tengku Djan Ley Drift Machine

Waja Drift 2

Waja Drift 4

Waja Drift (Back)

Waja Drift 3

Waja Drift

 

Adiosa!

8 comments:

shafiq said...

wow, terbaik ar R3 modify kereta. ;)


My latest entry : Ping Pong Cover Untuk iPhone 4

Zulfahmi Abidin said...

fuyo...satria neo tuh.gile seh..terbaik.aku minat beb kerete tuh..
Terkini:
1. Facebook Selamanya
2. Lanun Harapan
3. Aku Doktor Cinta

KM7 said...

rasa macam nak order lah satu kereta tu.hehe

tahniah...
sila email alamat anda ke

mghazali7@gmail.com

Skype Crew said...

@shafiq

mmg terbaik beb..huhu

Skype Crew said...

@zulfahmi

belila bro tp ak rse kete tu proton kluarkan sket jer..kete ni limited edition...

Skype Crew said...

order..jgn tak order km7..

btw, skype dah email dah..
thanxs... ;)

Anonymous said...

enjin samek jer dgn biosskip....cps

Skype Crew said...

enjin satria tu ke anony?

Related Posts with Thumbnails