RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

25 October, 2010

Home » , , » Jom Vote | When Blogger, Tweeple & Facebooker Meet Together

Jom Vote | When Blogger, Tweeple & Facebooker Meet Together

Asslamualikum semua,

Free Your Ideas - DiGi

DiGi kali nie dengan bermurah hatinya ingin menawarkan wang berjumlah RM10,000 kepada ‘Youths’  yang dapat memberikan idea-idea yang menarik untuk mengadakan apa-apa aktiviti bersama kawan-kawan. Maknanya sesiapa yang ade idea-idea yang menarik yang ingin dilakukan bersama-sama kawan-kawan korang tak kiralah korang nak buat gathering ke, scuba diving ke, pameran fotografi ke atau apa-apa saje aktiviti yang sihat & menarik..DiGi sedia memsponsor korang.

So, salah seorang daripada blogger kita iaitu Joegrimjow kita telah menghantar proposal kepada Digi untuk buat satu event yang bertajuk “When Blogger, Tweeple & Facebooker Meet Together”. Gempak jugak tajuk tu kan..dan InysaAllah akan lebih gempak lagi jika event tersebut terlaksana.


Sedikit Info Mengenai Gathering

Gathering nie meb akan diadakan pada bulan December atau Januari yang akan datang. Gathering kali nie juga InysaAllah akan diadakan secara besar-besaran dan akan mengumpulkan para blogger, para tweeple dan para facebooker. Opss..para-para Sakura tak datang k. Dia bizy…huhuhu. So, bagi melaksanakan gathering yang besar nie sudah tentu memerlukan dana yang besar jadi inilah harapan kita supaya korang dapat vote ramai-ramai supaya gathering yang dirancang terlaksana. InsyaAllah. ;)
Ini adalah proposal dan gambar yang dihantar oleh joe kepada pihak DiGI.

|| When Blogger, Tweeple & Facebooker Meet Together | |

|| The Words ||


Apa yang korang boleh buat adalah:
              a) Blog (Buat satu entri khas utk promote event nie, klu copy paste yang ni pun blh jgk)
              b) Twitter & Facebook (korang blh tweet & share en3 nie also kat blog Skype, just tokan yoo)


Semangat Buat Korang

Buat pengetahuan korang proposal yang joe hantar tu skang berada di ranking 12 daripada 342 penyertaan! Jadi, kita memerlukan sedikit lagi usaha daripada korang untuk ‘PROMOTE’ & ‘VOTE’. InsyaAllah dengan usaha kita bersama nie kita akan berada dalam top 5. Kat bawah nie adalah antara top 5 setakat ini.

Top 5 Rankings


Peringatan..(siap ade peringatan tue.huhu):

Voting period akan tamat pada esok hari (26 Oktober 2010) jam 7 malam, so kita hanya ada masa hari nie & esok je lagi. Apa tunggu lagi ‘PROMOTE’ & ‘VOTE’ler event nie skarang & InysaAllah jika berjaya dan Big Gathering yang kita usahakan nie akan terlaksana.

“PROMOTE & VOTE”just that

p/s: korang jugak boleh refer benda ni kat blog joegrimjow pasal nie.



Adiosa!

4 comments:

joegrimjow said...

pomot habis2

Adam said...

betul tu.. kalau kita berjaya. ini membuktikan komuniti blogger sangat berpengaruh.

memeriahkan lagi blogging-sphere di Malaysia ni.

Skype Crew said...

@joe

dh hbs-habisan da nie..hoho... ;)

Skype Crew said...

@adam

InysaAllah..jom kita sama2 promote hbs-hbsan hr nie..lg 4jam jer lg nie..

Related Posts with Thumbnails