RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

23 October, 2010

Home » , , » Jom Teka 1 | Ke manakah Skype nak pergi kejap lagi?

Jom Teka 1 | Ke manakah Skype nak pergi kejap lagi?

Assalamualaikum semua,

Hari nie Skype rasa bermurah hati nak bagi korang duit raya korban untuk korang gunakan untuk beli daging korban..hehe..xdela, Skype gurau jer. Sebenarnya kali nie Skype nak buat teka-teki sket dan ini adalah cara mudah untuk korang dapat duit daripada Skype yang pemurah nie. Ekeke…

Caranya mudah jer..korang hanya perlu jawab teka-teki yang Skype buat di bahagian komen entri nie dan untuk soalan teka-teki hari ini adalah:

Ke manakah Skype nak pergi kejap lagi?

Hadiah untuk setiap teka-teki adalah berbeza dan kali nie hadiahnya adalah:

RM50 sahaja

RM50 nie adalah untuk 5 orang pemenang yang jawab dengan tepat. Maknanya sorang akan dapat RM10 sorang. Nak cash boleh, nak suh top-up pun boleh. No hal…‘Chances’ untuk korang menang adalah sangat tinggi so ape tunggu lagi jawab jer…

Oh yer, jawapan yang Skype nak takdela terlalu details just bagitahu apa tempat yang Skype nak pergi jer. Contohnya Pasaraya Giants, Pasaraya Tesco, Kedai Handphone, Kedai Runcit dll.

Ok, Skype dah nak pergi dah nie. Kawan Skype da tunggu da ni. Malam nanti Skype balik Skype gtau result k. Selamat berteka-teki & selamat berhujung minggu. ;)

Adiosa!

12 comments:

Solihin Zubir said...

ahahhaa.. camne nak teka nie.. susah kowt.. kalau teka btol pon mesti skype kalih kan.. haha..
xpa2.. nk try jugak..
skype g mandi air terjun.. haha..

kakngah said...

nk try gak..

skype nak pegi tgk wayang...

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

hah???pg mne???pg klua r,.pg mne g..hahak,..mybe klua g beli daging korban kot,...betul x??

waveX said...

skypr keluar g stadium dgn member dia..nak tgk bola ar tue..

Zizie Zizot. said...

Kedai Runcit?

KM7 said...

pergi kenduri kahwin?

Faiz Tapit said...

pegi main skype la

MissyNursy ♥ said...

ehem..gi tgk movie??betul la betul la!haha..

Iwan said...

skype nak p cari ilham untuk blog skype kan2.. haha

WRY said...

pergi bank

BADRUL said...

skype nak kluar dengan member2 dia kan...pastu g kluar makan2...betul tak?

Skype Crew said...

nmpknya ada yg btl tu...huhu

JAWAPAN DITUTUP!!!

Related Posts with Thumbnails