RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

21 October, 2010

Home » , , , » Ben Ashaari Punya Pasal!!!

Ben Ashaari Punya Pasal!!!

Assalamualaikum semua,

Hari tue Skype ade jenguk blog Ben Ashaari pastu Skype tengok dia ade buat teka-teki yang bertajuk ‘Milik Siapakah HEADER ini???’ kat blog dia. Korang mesti dah taukan. Skang nie teka-teki tu da masuk yang ke-9 rasanya…

Skype tak join pun lagi sebab takde masa sangat. Sebab nak jawab teka-teki nie korang kena banyak mengenali blog lain atau lebih tepat adalah korang kena rajin blogwalking…blogwalking tau, bukan shoutmixwalking…huhu.

Kalau korang baca tajuk tu macam Skype tak puas ati ataupun bergaduh dengan Ben kan? Huhuhu… Don’t jugde entri by title tau…Tapi memang Skype nak marah pun kat Ben nie sebab disebabkan nak cari entri yang Ben telah buat untuk teka-teki nie, Skype habiskan masa 2jam lebih cari tau. Kalau ade ‘archive’kan sonang Ben. Pandai Ben trick ek…huhuu…

Sebenarnya Skype nak citer pasal teka-teki yang Ben buat nie. Disebabkan ruangan teka-teki yang Ben buat nie la Skype mengenali seorang lagi blogger yang mempunyai blog yang menarik dan membuatkan Skype masukkan blog nie ke dalam bloglist “Mesti Terjah” Skype.

Korang nak tahu blog ape? Cuba korang tengok header kat bawah.

GreenAppleKuLove..Freedom..Independence

Mesti ade antara korang yang dah pernah masuk kat sinikan. So, amacam…best tak? Thanx to Ben Ashaari kerana membuat teka-teki tersebut dan seterusnya membantu bloggers mengenali antara satu sama lain.

Mesti korang tertanya-tanyakan nape Skype suka blog ni dan jawapannya adalah kerana  entri2 kat blog nie mempunyai ilmu-ilmu berkaitan dengan agama kita yakni Islam disamping celoteh peribadi tuan blog yang mana kadangkala dapat mencuit hati pembaca.

Oh yer, lupa lak nak bagi link blog nie. GreenAppleKu.

Adiosa!

9 comments:

LUKISAN PENA said...

tq for sharing..
blog ni memang menarik..

kalau tak blogwalking susah kita nak jumpa blog2 yang best..

sbb sekarang terlampau banyak blogger..

Shafika Syuhada Rosli said...

yup, betul.. rajin blogwalking.. =p

Skype Crew said...

@Lukisan Pena

sama2 LP... ;)
xpe..semakin rmi blogger semakin rmi kita blh kenal antara 1 sama len..

Skype Crew said...

@Shafika

selamat berblogwalking shafika..
btw cantik templates blog shafika.. ;)

BEN ASHAARI said...

hehehe.... jgn maree haaa

Skype Crew said...

@Ben

Hehehe...sori bro Ben, xgtau dlu nk guna nama.huhuhu...bkn pe, klu gtau awl2 nti xgempak r.

papepun, thanx bebanyak En. Ben krn tlh bnyk membantu blogger2 yg len & sudi komen kt sini... ;)

Amy Syaquena said...

salam..

blogwalking here di pagi hari..

Skype Crew said...

wkmslm..

thanx cz sudi singgah.

lucula pengalaman ats kpl terbang tue..hehe

Amy Syaquena said...

lucu erk..kalau awak ada di tempat kejadian mesti guling2 macam tengiling hehehehe...

jom teka meneka di sinar raudah

Related Posts with Thumbnails