RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

14 October, 2010

Home » , , , » Kalau Fans Selangor & Kelantan Macam Nie Kan BAGUS!

Kalau Fans Selangor & Kelantan Macam Nie Kan BAGUS!

Assalamualaikum semua,

Sehari dua nie tengah panas insiden yang berlaku semasa perlawanan Selangor menentang Kelantan di Stadium Shah Alam. Sebenarnya perlawanan nie takkan hangat sangat tapi disebabkan terdapat seorang penyokong Kelantan yang mati akibat sesak nafas so insiden nie menyebabkan perlawanan semalam menjadi begitu hangat.

Semalam Skype xleh tido so Skype usha2la pasal nie kat ‘mukabuku’ penyokong pasukan Kelantan dan ternampakla beberapa komen yang mencuit hati Skype. Dan jika komen2 ini diaplikasikan di dunia nyata alangkah indahnya bola sepak kita. Namun disebabkan ade segelintir manusia yang tidak cukup di ajar di kedua-dua belah pihak maka timbullah pergaduhan.

Maka sedarlah wahai segelintir manusia itu. Jadilah kamu mahkluk Tuhan yang bijaksana. Tiada gunanya keegoaan kamu itu kerana ego kamu itu tidak akan ke mana. ALLAH itu MAHA BERKUASA.

Ok, komen nie sebenarnya bermula apabila seorang fan Selangor masuk ke page penyokong Kelantan. Jom kita tengok…

1st Sempat lagi saudara Taufeq tu tanya sengoti tu ape…kalau camnie kn best.

2ndTengok..alih2 lepak & minum skali gak..

3rdTengok…pusing mane2 pun alih2 sama2 kita jugak sebenarnya.

Be cool, Be steady!!!



9 comments:

Nur Areefah said...

wah mmg menarik kannn~
cam terharu plak baca seketul2..

tu la..kalau sorang dalam negeri tu busuk, tak semua busuk..ramai lagi yang wangi2 camni..

semua nya bergantung pada induvidual~

mintak share :D

Skype Crew said...

btl tue areefah...disebabkan nila setitik, rosak susu sebelanga.

silakan... ;)

zOuL_iMMe said...

tersenyum tengok komen komen diatas. walau apa pun yang jadi, kita tetap saudara seagama. Tak payah nak tengking2 or jerit2.

dan kepada warga perak,
asal stadium perak kosong wehhh?!!!!

Skype Crew said...

Skype stuju ngn zoul..

warga perak nk tiket free tu zoul..huhu...

tengkorakemas said...

mcm tula baru best,boleh borak2, apa kata dari kutuk2 tu baik sama2 analisis permainan yg dah lepas, baru jadi peminat yg bijak, ye tak?

minggu ni ada epl balik, yes!

Skype Crew said...

btl tu bro..drp kutuk2 bek analisis game...nie tak asyik nk gaduh jer.

ak pn da sangap tgu epl nie...hahaha.

SyerAgh said...

haha stuju..tp biasa org akan aim yg buat salah-dan kecoh2kan.. kerana mercun sebijik, rosak penonton satu stadium

Amir Izzat said...

wah! haha..ak tak perasaan plak komen diorang..klu tak join dah... haha.. memang betul kata ko.. aduhai..geng ropernye..kah3

Skype Crew said...

@syeragh
btl tu...phk keselamatan kena bt kerja btl2 check dorang ni kt pintu masuk.

@amir
tu la psl...alih2 geng2 je sbrnya dorang nie...rugi jer gado2 nie...

Related Posts with Thumbnails