RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

22 October, 2010

Home » , » Dengan iPhone Anda Boleh Tengok Video Bogel Secara LIVE?

Dengan iPhone Anda Boleh Tengok Video Bogel Secara LIVE?

Assalamualaikum semua,

Skype tak tahu video yang Skype nak tunjukkan nie palsu atau betul tapi video nie memang menarik tetapi bukan disebabkan kebogelan yang akan ditunjukkan nanti. Tetapi disebabkan teknologi yang digunakan dalam video nie.

Ok, korang layan dulu video nie… ;)

Video 1

Video 2

Amacam..best tak video tu? Korang jangan buat yang tidak2 tau. Hu3.. Skype tak pasti sangatla tentang kesahihan video nie tapi diyoutube ade komen yang mengatakan yang video nie fake. Bagusla kalau fake. Kalau tak makin tinggila harga iPhone lepas nie & makin meningkatla gejala sosial di negara kita nanti. ;) Ntah2 Skype pun beli satu kot.. Hahaha…(just joke k)

So, pendapat korang lak cane? FAKE or TRUE???

Adiosa!

8 comments:

Afiq Bukhari said...

haha tersangatla fake.. kreatif giler ekeke

Blog Afiq Bukhari

Solihin Zubir said...

skrg jugak aku g beli kalau betul.. ahaha.. ;-p

Skype Crew said...

@afiq

tang mne fake tu fiq?
skype rse2 cam fake gk tp ade jgk rse cam btl...huhu..

Skype Crew said...

@solihin

beli jer bro...mne tau kot2 btl ke..hahahaha...

Wan Gerrard said...

terbaik la bro..nak apps ni =P

SyerAgh said...

haha xkan la kot~~

Skype Crew said...

@WGerrard

huhuhu..Skype xdela apps tu Gerrard. Gerrard tryla download kt mne2..

Skype Crew said...

@Syeragh

Skype rse pun video tu fake kot tp klu nk lbh kepastian kenala try dulu syeragh...huhu...

Related Posts with Thumbnails