RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

17 September, 2010

Home » , » Raya Oh Raya

Raya Oh Raya

Assalamualaikum semua,

Lame betul Skype xupdates blog, rindu giler rasenye kat kawan2 blogger. Sejak Skype ade masalah untuk buang disqus komen kat blog Skype hari tu terus Skype xde mood nak updates blog. Alhamdulillah, skang nie blog Skype da ok balik dah…baru de mood nak updates blog balik.

Skang nie dah seminggu satu hari kita menyambut hari raya puasakan…cane ngan raya korang sume? Mesti bestkan…hu3. Raya tahun nie Skype kena keje, sedey tak dapat beraya kat kampung raya pertama tahun nie tapi best jugak rasenye raya kat pejabat tahun nie. Dahla kawan2 yang keje ngan Skype kali nie adalah kawan2 yang kepala gila2. Memang best giler r…

Oh yer..hari tu Skype ada buat satu video ucapan raya untuk semua & Skype dah letakkan kat fb. Hari nie Skype nak letak kat blog plak…ingat nak letak hari tu lagi tapi disebabkan xde mood Skype biarkan je  dulu. Jom layan video ucapan raya nie Skype… :)

Skype mintak maaf sebab xsebut skali ucapan nie untuk blogger2, bukan pe..dalam skrip yang Skype tulis sebenarnya ada tapi bila on air tak terkeluar plak…he3. Dan dikesempatan nie jugak Skype nak ucapkan Selamat hari Raya Maaf Zahir Batin kepada korang sume para blogger.

Tahun nie Skype dapat beraya kat umah bermula daripada raya ke-3. Apa yang tak bestnye bila balik kampung lambat adalah feel mintak maaf ngan mak ayah, rase cam balik kampung biasa jer. Tapi xpela, nak buat canekan…terpaksa keje. Orang lain Skype rase ada yang lagi sedey, langsung xdapat balik kampung.

Oh yer, Skype ada satu lagi video sebagai selingan. Video lawak aidilfitri…korang layan ek…

Kat bawah nie plak gambar Skype beraya kat ofis..Jom Layan…

:: makanan kitorang di pagi raya ::

:: kawan Skype yang kuat makan ::

:: tengok, dia dah makan dah…hu3.. ::

:: Skype yang rajin sedang menghidangkan makanan..hu3.. ::

:: Satay | Lemang | Ketupat | Rendang | Nasi Minyak | Nasi Himpit ::

:: Kawan Skype dah lapar dah tue ::

    :: The Specktakles ::

:: The Macho’s Man ::

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN



2 comments:

miszlullaby said...

sedapnye sate...

Skype Crew said...

hu3..sate mmg sedap tp hati xsedap sbb raya pertama xleh blk kg..sob3... :)

Related Posts with Thumbnails