RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

29 April, 2010

Home » , » Pandangan Korang Pasal Game kat FB? ~~Jwb JUJUR tau..hehe~~

Pandangan Korang Pasal Game kat FB? ~~Jwb JUJUR tau..hehe~~

Salam semua,

Kegilaan Facebook Siang tadi masa Skype belek2 paper, Skype terpandang satu kartun nie. Memang kelakar…memang sindir tahap gaban nie. Orang2 lama yang dulunya berkebun kat tanah mesti ketawa terbahak nie…Yela, mane taknya, dulu berkebun pakai cangkul tapi skang berkebun pakai laptop..Hahaha…Memang menjadi kegilaan ramai skang nie men game melalui FB..Game yang biasa orang men adalah FarmVille, FishVille, Mafia Wars,Premier Footbal & lain2. Kadang2 tu bukak FB niat utamanya memang nak men game…bukannya nak berinteraksi ngan kawan ke ape…Huhuu…

“Cakap kat orangla lu nie Skype, padahal lu pun sama…”Hahaha…tau takpe, dulu Skype memang cam karektor dalam kartun nie r. Bangun tido buka farmville, balik keje buka farmville, malam sebelum tido buka farmville. Kadang2 tu sanggup tak tido kerana asyik dok men game tu lepas tu pergi keje mulalah ngantukla, p2 curi2 tido kat ofisla…jahatkan Skype…hehee…Tapi skang Skype dah xmain dah, Skpe dah insaf dah…huhu. Bukan insaf sangatla cuma dah rasa boring men farmville nie, rase cam Skype buang masa banyak sangat kat game ni sampai abaikan kerja Skype. Lagipun ladang Skype dah berjaya. Hehehe….

Korang plak cane…?

Korang men tak game kt FB nie…?

Game ape korang men?

Skang nie korang men lagi ke game tue?

Adiosa!

6 comments:

alissa said...

aku menyampah betul ngan game kat fb. Bukannya apa laki aku suka sgt main game kat situ...jd aku tak lehlah nak update blog..huhuhu

TTT said...

hehehehehehehe
lawak3!!
modennye uncle tu..hehe

Jimie said...

alissa: hahah..menyampah sbb xleh nk hapdate blog rpenye...alissa goda2la sket laki alissa tu...huhu

TTT: skang nie mmg uncle2 yg kt luar skang dah moden dh TTT...hehehe..

ain fathihah said...

jujurnya saya rasa org yg kemaruk main game FB ni jenis org yang takda life.

ada housemate saya ngadap benda tu sampai tak tdo malam, asyik delay asgment sebab nak berkebun.

annoyed!

Skype Crew said...

lol...smpi c2 skali ek ain? nti mesti dia bt asgmnt last2 minitkn..

adeessh...bhaya tul game kt fb nie. mjurla Skype skang dah xmen dah game kt fb tu...

sembil9n said...

hihi...lme dh tgglkn game.....malas dn bosan lh....

Related Posts with Thumbnails