RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

27 January, 2011

Home » , , , , » A Single Mother Tested By ALLAH

A Single Mother Tested By ALLAH

Assalamulaikum semua,

BANNERFINDACURE_3

Cane ek bila perkara nie diuji pada ibu kita or someone else yang kita sayang? Mesti sedihkan..dahla ibu tunggal, lepas tu ada 5 orang anak lagi..sungguh kuat ujian yang diberikan oleh Allah kepada seorang hamba-NYA.

Ade sorang kakak kepada blogger nie yang disahkan mengidap breast cancer stage 4 lebih kurang setahun yang lalu dan keadaan dia makin parah and more unfortunate, a few weeks ago..dia mengalami tumpah darah (i dont know how it “tumpah darah” but sound like severe) and she was admitted to hospital. Tumor is in her very large dan doc estimate she will be able to live only three months.

Let us pray for their sister supaya dia panjang umur. Yela, kesianla kat anak2 dia 5 orang tue. Kalau jadi kat kita pun mesti kita sedihkan. Jom, sama2 kita doakan dan buat solat hajat sekali.

Untuk lebih lanjut, korang boleh tengok kat sini.

pss..to any woman out there, make checks..cegah sebelum terlambat…

 

Salam Ukhwah,



4 comments:

Solihin Zubir said...

Ya Allah.. kesiannya..
mudah-mudahan tiada yg buruk berlaku..
insyaAllah.. amin..

GreenAppleKu.com said...

Beratnya mata yang membaca kisah kakak JC. Harap miracle dari AllahSWT untuk keluarga mereka. Dah tukarkan URL GA ker? greenappleku.com agar kita tidak terputus artikel terkini..salam jumaat.

Skype Crew said...

@solihin

InsyaAllah, smoga akak nie selamat. Sama2 kita doakan beliau solihin.

Skype Crew said...

@GA

Harap2 begitulah GA..

rsenye Skype da tkr link tu kpd .com kot.. ;)

Related Posts with Thumbnails