RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

12 April, 2011

Home » » Manchester United vs Chelsea Live Stream | UCL 12 April 2011

Manchester United vs Chelsea Live Stream | UCL 12 April 2011

Assalamualaikum semua,

Jika anda ingin menonton perlawanan hebat ini melalui streaming, ada beberapa syarat yang anda patut ikut. Jika semua syarat-syarat nie anda lepas, anda dibenarkan untuk tengok live streaming nie.

Syarat-syaratnya:

  1. Anda takde Astro!
  2. Anda ada Astro tapi family anda nak tengok diari AF9!
  3. Anda ada Astro tapi anda lebih suka tengok melalui streaming sebab anda pakai Unifi! Hahaha…

Amacam? Lepas tak syarat-syarat tu? Kalau lepas, korang boleh klik dekat link kat bawah tu. ;-)

man_utd_chelsea_cl_final

UEFA CHAMPION LEAGUE (Quarter-finals)

Manchester United vs Chelsea

LINK 1                       LINK 2                       LINK 3                       LINK 4                     

SELAMAT MENONTON



4 comments:

syazwanizr said...

takde pon link? oh. kecewanye saye. :(

Skype Crew said...

sori, lupe sy nak gtau kt ats td. link akan dimasukkan pada pukul9.45 mlm nti.

skang nie link belum dikeluarkan lagi oleh pengeluar. sy just buat en3 nie awal2 jer. nti klu xde pape kul9.45 mlm nti sy masukkan.

game akan stat kul2.45pagi (waktu m'sia). jadi jgn kecewa2..game xstat laie..huhu..klu kul 9.45 xde jgk, awk try tgk 30 minit sblm game stat. InsyaAllah ada..

syazwanizr said...

uh-oh. oke. pkul 2.45 pagi nak pegi menapak bilik tv, scary~ thanx btw! ^_^

Skype Crew said...

@syazwanizr

sama2... ;)

Related Posts with Thumbnails