RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

30 May, 2010

Home » » 2 Awards in One Days

2 Awards in One Days

Assalamualaikum semua,

awards 14 Mei hari tu, Skype dapat 2 awards daripada 2 orang bloggers, iaitu Fasya Abdy & Cik Leelee. Dua2 awards tu Skype dapat pada hari yang sama cuma masa jer yang berbeza 30 minit. So, Skype decide nak combinekan awards2 tersebut dalam satu en3…hu3..1st, Skype nak mintak maafla kat Fasya & Leelee sebab selepas 2minggu baru Skype buat en3 pasal awards nie. Sebenarnya Skype terlupe…hehehe…Masa dapat awards tu dah ingat dah, siap masuk dalam senarai harian Skype lagi tapi terlupe jugak. Di tambah plak, Skype bizy dengan keje so semakin terlupala Skype nak buat en3 pasal awards nie. Papepun, thanx kepada korang kerana sudi memberikan Skype awards2 tersebut. “Dah2…cukup2lah merapu Skype, ajak dorang tue jom layan awards yang blogger2 bagi nie….”Huhuhu….

Blogger Award Friendship
(◕‿◕✿)

award frenship Mate :: Awards from Fasya Abdy ::

Friendship Award nie bagi Skype ianya suatu makna yang mendalam yang melibatkan hubungan Skype & blogger2 semua. Semoga kita semua terus sukses berblog & teruskanlah menggunakan medium ini untuk  mengeratkan hubungan silaturahim sesama kita dan berkongsi perkara-perkara yang baik demi “masa depan kita kelak”. Semoga dunia bloging terus maju & berjaya dalam ruangnya. Awards nie Skype bagi kepada semua bloggers2 kerana…….

“We All Are Friends”

   

Nice Bloggers Award
(◕‿◕✿)

nice blogger awards:: Awards from Leelee ::

Untuk awards kedua nie, Skype kena jawab beberapa soalan yang telah diberikan. Jom Layan….

1.Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
Nak makan…lapow2…ade bunyi aiskrimla kt luar umah,nk g beli aiskrim dulu..hu3.

2.Apakah nama samaran anda?
Jimie.

3.Berikan 3 orang yang anda sayang. 
Mak, Ayah & Anak Adam.

4.Panggilan untuk si dia. . .
Erm…sape dia tu?

5.Hadiah apa yang anda impikan dari seseorang yang istimewa?
Nikon D90…keh3.

6.Blog manakah yang anda suka melawat?
Blog yang sempoi, berilmu & peramah(dlm erti kata lain..TIDAK SOMBONG!)

7.Tagkan kepada 15 rakan blogger anda.
Sape-sape yang nak awards nie ambikla sebab blog korang semua memang NICE.()

  

Adiosa!

26 comments:

pch said...

wow..best arrr dapat award...

idalara said...

salam skype...
tahniah dpt 2 awards dalam satu hari...

ps...mng rasa rugi sgt2 tk dpt g pasar ct khadijah...frust betul..
tkpe nnti kak ida jd penduduk tetap kelantan puas makan..hihi

Skype Crew said...

thanx pch...pch pn dpt awards. tgk cbox pch...hu3...

Skype Crew said...

wkmslm k.ida,
thanx...InsyaAllah, suatu hr nti dptla tu k.ida pg psr ct khadijah..hu3...

skype nk bg awards ni kt k.ida..klu sudi ambkla... :)

Anonymous said...

buy ambien side effects of ambien cr 12.5 mg - order generic ambien cr

Anonymous said...

buy ativan online 6 mg ativan overdose - withdrawal symptoms of ativan

Anonymous said...

generic ambien online ambien cr online - side effects 0f ambien

Anonymous said...

buy diazepam valium diazepam 10mg roche - diazepam 5mg for back pain

Anonymous said...

diazepam 10 mg online apotheke diazepam rezeptfrei - diazepam 2mg review

Anonymous said...

buy diazepam highest dosage diazepam - diazepam 5mg public speaking

Anonymous said...

buy zolpidem ambien side effects skin rash - qualitest zolpidem 6469

Anonymous said...

generic xanax xanax 1mg street value - xanax overdose effects

Anonymous said...

buy diazepam online green diazepam 10mg - omeprazole and diazepam drug interactions

Anonymous said...

lorazepam mg ativan overdose dose - ativan dosage time

Anonymous said...

generic diazepam diazepam valium gaba - diazepam withdrawal symptoms nhs

Anonymous said...

buy cheap ativan ativan withdrawal cold turkey - ativan side effects adults

Anonymous said...

xanax buy xanax give you high - xanax schedule 1 drug

Anonymous said...

buy diazepam online valium diazepam online usa - diazepam with high blood pressure

Anonymous said...

soma price soma sleep medication - soma pills drug test

Anonymous said...

buy valium without rx valium pill injection - buy valium amsterdam

Anonymous said...

buy valium online half life valium urine test - where to get valium in bali

Anonymous said...

soma 350 mg what is carisoprodol 350 mg tablet for - buy real somatropin

Anonymous said...

buy valium online cheap valium sale uk - valium sale forums

Anonymous said...

buy soma buy soma online in texas - where to buy soma online

Anonymous said...

valium generic dosage of valium 5mg - valium knights lyrics spinnerette

Anonymous said...

buy valium online generic valium cost - cost of valium medication

Related Posts with Thumbnails