RSS Feeds

Artikel Sepanjang Minggu Ini

28 March, 2010

Home » » Pertandingan Komen Terbanyak – Mashiblog.net

Pertandingan Komen Terbanyak – Mashiblog.net

 

contest-1

Assalamualaikum,

“Terukir sejarah…

…dalam diri ak sebagai seorang blogger kerana buat kali pertamanya, ak menyertai contest yang dibuat oleh para blogger.”

Tahniah kepada diri aku…heheehe…

Sebelum nie xtaula knape ak malas & xsuke join contest yang diadakan. Tetapi mase ak blogwalking kat blog Mashi nie tiba2 ak tertengok contest ni & rasa tertarik untuk join. Oklah, sebelum ak terangkan lebih lanjut tentu korang nak tau ape hadiahkan?

:: Hadiah Pertandingan Mengomel Terbanyak ::

money face

money face 1st Prize : RM50 + Hadiah Misteri 

2nd Prize : RM20 + Hadiah Misteri

3rd Prize : RM10 + Hadiah Misteri

Komen Terbaik

RM20 + Hadiah Misteri

 

:: Apa Yang Korang Perlu Buat Untuk Join Contest Nie Adalah ::

1

Buat review korang tentang pertandingan nie kat blog korang.

2

Dalam review yang korang buat tu mestilah mempunya pautan @ link ke blog post Mashiblog.net yang pasal contest nie. (nie ak bagi siap2 url dia…klik sini)

3

Akhir skali, tinggalkan URL review korang kat ruangan komen pada post contest Mashi.

 

“Takde syarat ke?”

:: Mestila ade…hehe, syarat2 contest nie adalah seperti di bawah ::

1

Wajib ade BLOG.

2

Komen berupa pendapat yang bernas berpeluang untuk dipilih sebagai komen terbaik…Manakala komen terbanyak akan memenangi tempat pertama contest ini.(pendek pun takpe…kata Mashi)

3

Pemarkahan hanya akan dikira berdasarkan jumlah komen bermula dari Sabtu 27 Mac hingga Sabtu 8 Mei 2010.

(Lama siot…tp xpe, nie memudahkan korang utk ngomel bnyk2 kt post Mashi tuh & berpeluang utk korang dpt hdiah wang tunai & hadiah misteri tuh. Agak2 apela ek hdiah misteri tuh..hehe…)

4

Jumlah komen korang akan dianalisis menggunakan sistem kiraan yang tepat dan ranking peng’komen’ akan dapat dilihat pada widget di sebelah kanan blog Mashi pada 3 minggu sebelum tarikh tutup penyertaan.

5

Lagi banyak komen  lagi cerah peluang untuk memenangi contest ini.

 

:: Tarikh Tutup Contest Nie Adalah ::

Sabtu 8 Mei 2010

Selepas tarikh tutup contest ini, Mashi akan mengumumkan pemenang komen terbanyak melalui entri terbarunya.

Oh yer, jangan lupe letakkan skali url blog dari mana korang tahu pasal contest nie. Klu ko baca review pasal contest nie kat blog ak so letakla alamat blog ak…tu jer…

bannermushi781x182-1

 

Adiosa!

5 comments:

mashi said...

Terjah je ni :)

jimie said...

thanx mashi...

uNIqIKA said...

lmbat lg tarikh tutup. nnt nk join

jimie said...

bagus2...nti join tau.

hadiah gempaq tu..ade hdiah misteri yg xtahan tu... :)

Mashi said...

dah update top Commentors..sila tgk di blog Mashi :)

Related Posts with Thumbnails